Hyvinkään Teollisuusdemarit.

          TOItTT

                    HYVINKÄÄN TEOLLISUUSDEMARIT

                     TOIMINNAN SUUNTAVIIVAT

 

Hyvinkään alueella Teollisuusliiton jäseniä on noin 1400, josta suurimman ammattiosaston Hyvinkään Teollisuustyöntekijät ry osuus on 2019 alussa 1241 jäsentä, joiden työpaikat ovat Hyvinkäällä sekä  Tuusulassa Jokelan taajamassa.  Olemme yhteistyölinkkinä kaikkien Hyvinkään alueen Teollisuusliiton  ammattiosastojen ja näiden jäsenten välillä. Ryhmämme toimintaan ja retkille ovat muidenkin Teollisuusliiton, ja lähiympäristössä toimivien tai täällä asuvien ammattiosastojen jäsenet tervetulleita.

 

                  KEITÄ ME OLEMME

 

Ryhmämme koostuu lähinnä sosialidemokraattisesti ajattelevista henkilöistä. Kaikilla Teollisuusliiton jäsenillä on mahdollisuus osallistua ryhmän meidän toimintaan. Minkään puolueen jäsenkirjaa ei vaadita. Ryhmässämme on tilaa aina myös sitoutumattomille Teollisuusliiton jäsenille. (Valtaosa ryhmämme jäsenistä ei ole poliittisesti sitoutuneita)

 

                  RYHMÄMME TAVOITTEET

 

Ryhmän toiminta pääasiassa on jäsenistön virkistys, koulutus ja kokoustoimintaa. Tärkeä osa-alue on osallistuminen ja ehdokkaiden asettaminen työpaikoilla käytäviin pääluottamusmies sekä työsuojeluvaaleihin.  Olemme tukena työpaikoilla käytävissä vaaleissa. Liittokokousvaaleissa viiden vuoden välein ryhmällämme on omat ehdokkaat. Vuoden 2008 silloisen Metallin liittokokousvaaleissa meidän Yhteistyön vaaliliitto sai valtakunnallisesti 58 % kannatuksen, ja Hyvinkäällä pystyimme parantamaan tulosta noin 15 % 2004 vaaleihin verrattuna. Kannatuksemme Hyvinkäällä on nyt noin 68 %. Teollisuusliiton seuraavat liittokokousvaalit ovat v.2023

 

                  RYHMÄTOIMINTA VAHVISTAA LIITTOA 

 

Ryhmätoiminta on liiton sisäisen jäsendemokratian kannalta hyvä asia. Se lisää aktiivisuutta ja tarjoaa jäsenten mielipiteille vaihtoehtoisia väyliä työpaikoilta liiton johtoelimiin asti. Teemme työtä jäsenistön parhaaksi.

 

                  VAPAA-AJAN TOIMINTA 

 

Järjestämme ryhmän puitteissa omaa vapaa-ajan toimintaa ja olemme mukana Teollisuusliiton järjestämissä virkistys ja koulutustilaisuuksissa. Omaa virkistystoimintaa järjestämme toiveiden mukaan. Haluamme ehdotuksia toiminnastamme, tai web sivujemme sisällöstä:  Kannattaa ottaa yhteyttä suoraan ryhmän vetäjille. Käythän sivuillamme tarkistamassa tulevat tapahtumamme ja muutenkin siellä on paljon mielenkiintoista asiaa. Ryhmällämme on myös Facebook sivut. Niistä tiedotetaan myöhemmin.